ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Ετοιμάζεται για εγκαίνια η Tesla στην Αθήνα: Στελεχώνει το service center και ετοιμάζει το pop-up κατάστημα στα Βόρεια Προάστια

27 08 2020 | 09:48 energyprees.gr Γιάννα Παπαδημητρίου

Στη στελέχωση του του Service Center της στην Αθήνα προχωράει η Tesla, αναζητώντας μέσω αγγελίας τεχνικό ηλεκτρικών οχημάτων υψηλής τάσης που θα έχει την επίβλεψη του Service Center της στην Ελλάδα.

Το Service Center της Τesla αναμένεται να λειτουργήσει προτού ξεκινήσουν οι παραδόσεις των οχημάτων που μπορούν να διαμορφώνουν και να παραγγέλνουν οι πελάτες της εταιρείας στην Ελλάδα, μέσα από το διαδικτυακό design studio της Tesla για την Ελλάδα που έχει ξεκινήσει να λειτουργεί εδώ και λίγες εβδομάδες.

Οι παραδόσεις των Model S, Model X και Model 3 αυτών αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2020. 

Το αμέσως προσεχές διάστημα, άλλωστε, η Tesla πρόκειται να ανοίξει ένα pop-up κατάστημα στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατάστημα της Tesla θα λειτουργήσει σε εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων και εκεί οι πελάτες θα μπορούν να δουν και θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν δοκιμαστικά τα μοντέλα της Tesla που θα είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά, δηλ. τα Model S, Model X και Model 3. 

Πρόσφατα, εξάλλου, η Tesla αναζητούσε επίσης “Sales and Delivery Manager” και “Tesla Advisors” για το “sales and customer service”, που θα υποστηρίζει την ανάπτυξη και δικτύου εμπορίας των ηλεκτροκίνητων μοντέλων του τεχνολογικού κολοσσού στη χώρα μας.

Εξάλλου, όπως έχει επισήμως ανακοινωθεί από την εταιρεία, εδώ και λίγο διάστημα έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί το διαδικτυακό design studio της Tesla για την Ελλάδα, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενο μπορούν να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν τα Τέλος, μέσα στο τρέχον έτος αναμένεται να λειτουργήσει και ο πρώτος σταθμός ταχυφορτιστών (superchargers) ισχύος 150kW, ενώ το 2021 το δίκτυο των σταθμών ταχυφορτιστών της Tesla θα επεκταθεί, καλύπτοντας τελικά τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα – Λαμία – Σπάρτη.