ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος

Πριν από 15 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, … σε όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10. 2016 …

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες – CNN.gr

www.cnn.gr/news/ellada/…/kata-tis-meiosis-toy-epidomatos-thermansis-oi-venzinopol…
Πριν από 10 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, … σε όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10. 2016 …

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες

www.enikonomia.gr/…/152511,kata-tis-meiosis-tou-epidomatos-thermansis-oi-venzin…
Πριν από 13 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … προϋπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης, εκφράζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών … σε όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10.
Πριν από 17 ώρες – Η Ομοσπονδία διαμαρτύρεται επίσης για την αλλαγή της βάσης υπολογισμού … 16:45 Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … σε όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10.

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες – e …

https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=203692

Πριν από 1 ώρα – Για νέους κινδύνους από τη μείωση του επιδόματος θέρμανσης και την … κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, … σε όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10.

Πριν από 17 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … το συμπληρωματικό μνημόνιο, τάχθηκε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος. … σε όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10.

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες – kata tis …

www.inewsgr.com/…/kata-tis-meiosis-tou-epidomatos-thermansis-oi-venzinopoles.ht…
Πριν από 17 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες – kata tis meiosis … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών … από την αδυναμία των νοικοκυριών να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης.

«Στα κάγκελα» οι βενζινοπώλες για τη νέα μείωση του… – Star.gr

www.star.gr/…/sta-kagkela-oi-benzinopwles-gia-th-nea-meiwsh-toy-epidomatos-ther…
Την έντονη αντίδραση των βενζινοπωλών προκαλεί η νέα μείωση κατά 50% του κονδυλίου για το επίδομα θέρμανσης που προβλέπει η συμφωνία … Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της ότι το επίδομα … αντιδρασεις · πετρελαιο θερμανσης · συμφωνια με τους θεσμους · μειωση επιδοματος …

Πριν από 16 ώρες – Βενζινοπώλες κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης: Θα έχει … το συμπληρωματικό μνημόνιο, τάχθηκε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος. … όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10.

Την Τετάρτη ανοίγει η εφαρμογή για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, … Μειωμένα κατά 28,5% θα είναι τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης που θα … Μετά τη μείωση του ΕΦΚ που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή και δεδομένης… … Την απόφαση να μη διαθέσουν πετρέλαιο θέρμανσης, έλαβαν η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών …

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες | Your …

yournews.gr/κατά-της-μείωσης-του-επιδόματος-θέρμα/
Πριν από 13 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … επίδομα θέρμανσης εκφράζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος επισημαίνοντας … από την αδυναμία των νοικοκυριών να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης.

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες – Αρχική

lefkadaonline.gr/κατά-της-μείωσης-του-επιδόματος-θέρμα
Πριν από 17 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, … από την αδυναμία των νοικοκυριών να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης.

«Μαχαίρι» 50% στο επίδομα θέρμανσης | Pontos News

www.pontos-news.gr/article/164049/mahairi-50-sto-epidoma-thermansis
Πριν από 13 ώρες – Κατά της μείωσης, με ανακοίνωσή τους, οι βενζινοπώλες. … όπως υποστηρίζει η διοίκηση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ). … σε όλα τα καύσιμα από 1/1/2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15/10/2016.

Πριν από 7 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, … σε όλα τα καύσιμα από 1.1.2017 και του πετρελαίου θέρμανσης από 15.10. 2016 …

 

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες …

livester.gr/a/news/…/Κατά-της-μείωσης-του-επιδόματος-θέρμανσης-οι-βενζινοπώλες
Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, … οικολογικές συνέπειες από την αδυναμία των νοικοκυριών να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης.
Πριν από 10 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, … από την αδυναμία των νοικοκυριών να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης.

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες – Kata …

www.mykosmos.gr › Αρχική Σελίδα › Ειδήσεις › Ελλάδα και Κόσμος
Πριν από 15 ώρες – Την αντίθεσή της στην επαπειλούμενη μείωση του κονδυλίου του προϋπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία …

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες | τοπικά …

matiastanea.gr/…/Κατά%20της%20μείωσης%20του%20επιδόματος%20θέρμανσης%20…

Πριν από 8 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών … από την αδυναμία των νοικοκυριών να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης (όλο το άρθρο).

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες – Eklogika

https://www.eklogika.gr/…/Kata-tis-meiosis-tou-epidomatos-thermansis-oi-benzinopol…

Πριν από 9 ώρες – Ζητούν από την κυβέρνηση να προβεί σε γενική μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα.

• Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες | inews …

www.inewscy.com/kata-tis-meiosis-toy-epidomatos-thermansis-oi-venzinopoles
Πριν από 8 ώρες – Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες … για το επίδομα θέρμανσης εκφράζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος.

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες | crete …

www.crete-news.gr/κατά-της-μείωσης-του-επιδόματος-θέρμανσης-οι-βενζινοπώλες

Πριν από 15 ώρες – Την αντίθεσή της στην επαπειλούμενη μείωση του κονδυλίου του προϋπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία …

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες – CYtoday

cytoday.eu/index.php?id=18&nid=9938283

Την αντίθεσή της αναφορικά με τη μείωση του κονδυλίου του προϋπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης εκφράζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, …

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες

www.zougla.gr/greece/article/kata-tis-miosis-tou-epidomatos-8ermansis-i-venzinopoles

Πριν από 8 ώρες – Την αντίθεσή της αναφορικά με τη μείωση του κονδυλίου του … για το επίδομα θέρμανσης εκφράζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος.

Ανακοίνωση ΟΒΕ: Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης …

www.difernews.gr/…/1/…/anakoinosi-oVe-kata-tis-meiosis-tou-epidomatos-thermansis…
Πριν από 15 ώρες – Την αντίθεσή της στην επαπειλούμενη μείωση του κονδυλίου του … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών …

Κατά της μείωσης του επιδόματος θέρμανσης οι βενζινοπώλες

www.newsfromcyprus.net/showarticle/article-97if.html
Την αντίθεσή της στην επαπειλούμενη μείωση του κονδυλίου του προϋπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία … Διαβάστε όλο το …

Αντίθετη η ΟΒΕ στη μείωση του επιδόματος θέρμανσης – xrimaonline.gr

www.xrimaonline.gr/474302/antitheti-i-obe-sti-meiosi-toy-epidomatos-thermansis

Πριν από 17 ώρες – Αντίθετη η ΟΒΕ στη μείωση του επιδόματος θέρμανσης … για το επίδομα θέρμανσης επισημαίνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος.