ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Σταμπουλίδης: Σε λειτουργία από σήμερα το click away μέσω της πλατφόρμας e-Καταναλωτής όσο και η ενημέρωση για τις λιανικές τιμές πώλησης των καυσίμων.

Αναβαθμίστηκε η ψηφιακή πλατφόρμα e-Καταναλωτής και από σήμερα τίθενται σε λειτουργία, τόσο η δυνατότητα καθορισμού ραντεβού για την παράδοση προϊόντων εκτός καταστήματος (click away), όσο και η ενημέρωση για τις λιανικές τιμές πώλησης των καυσίμων.

Αυτό αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας αναφέρει: “Προχωρήσαμε με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη, στην δεύτερη φάση αναβάθμισης της ψηφιακής πλατφόρμας e-Καταναλωτής, μέσα από την οποία οι καταναλωτές μπορούν και συγκρίνουν τις τιμές σε περισσότερα από 2.000 βασικά αγαθά. Από σήμερα λοιπόν τίθενται σε λειτουργία, τόσο η δυνατότητα καθορισμού ραντεβού για την παράδοση προϊόντων εκτός καταστήματος (click away), έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μην βαρύνονται με το κόστος του SMS, όσο και η ενημέρωση για τις λιανικές τιμές πώλησης των καυσίμων στην επικράτεια. Έτσι, οι πολίτες έχουν στην διάθεση τους ένα σύγχρονο και εύχρηστο εργαλείο, για να προστατεύσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα, εντείνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τον υγιή ανταγωνισμό”.

capital.gr