ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σύσκεψη για την προσαρμογή των πρατηρίων.

Σύσκεψη με θέματα που αντιμετωπίζουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων απο την εφαρμογή του σχετικού νόμου 4439/2016 πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου 2017, στη Βουλή.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με ενέργειες του Δικηγόρου και πολιτευτή των ΑΝΕΛ Ν.Αιτωλοακαρνανίας κ. Ευάγγελου Παπαγεωργίου, συμμετείχαν εκτός του κ. Παπαγεωργίου, ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Γιώργος Λαζαρίδης (ο οποίος ήταν και εισηγητής των ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών για τα πρατήρια υγρών καυσίμων)  και οι εκπρόσωποι της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος κ.κ. Κιούσης Μιχάλης, Τούντας Άγγελος και Κώστας Τσακάλης.

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων με την εφαρμογή του σχετικού νόμου 4439/2016 και τον κίνδυνο λόγω του υψηλού κόστους προσαρμογής να οδηγηθούν εκατοντάδες πρατήρια σε κλείσιμο.

Μετά την εξέταση των προβλημάτων συμφωνήθηκε να ορισθεί νέα συνάντηση στις αρχές Σεπτεμβρίου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών ώστε να συζητηθούν επί της ουσίας οι προτάσεις της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος.