ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΑΣ Γ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 18/3/2017

Γ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
 Και αυτό το σεμινάριο πιστοποιεί την χρησιμότητα του εγχειρήματος για
συνύπαρξη στην ενημέρωση Λ/Φ και Επαγγελματιών. Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε η
Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, σε συνεργασία με τις τοπικές Ενώσεις της και τη σύμπραξη τοπικών Συλλόγων Λογιστών – Φοροτεχνικών. Οι οποίοι Λ/Φ, αναζητούν και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και για τα ιδιαίτερα θέματα που διέπουν τα λογιστικό-φοροτεχνικά των πρατηρίων υγρών καυσίμων. (απογραφές, λειτουργία συστήματος εισροών – εκροών, σύστημα “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”, βιβλία, στοιχεία κλπ)
Του λόγου το αληθές η κοινή ανακοίνωση – πρόσκληση των μεν και δε: Οι Ενώσεις Βενζινοπωλών Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων και οι Ενώσεις Λ/Φ Ν. Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας.
Την σημασία αυτής της αμφίδρομης ενημέρωσης υπογράμμισε απο το βήμα ο εξαίρετος συνάδελφος και Πρόεδρος των Λ/ Φ, Μαγνησίας Δημήτρης Παππάς, παρόντων πολλών συναδέλφων και επαγγελματιών Βενζινοπωλών. Η επιτυχία πιστώνεται και σε όλο το ΔΣ Βενζινοπωλών Μαγνησίας, με τον πρόεδρο Απόστολο Βολιώτη και τις δραστήριες κυρίες – Συμβούλους του, Μαρίνα Σπυράτου και Βάσω Κοντοχρήστου.
Η ΟΒΕ ( ΔΣ, Πρόεδρος Μιχάλης Κιούσης και ΓΓ Εύαγγελος Τούντας) και εγώ ( ο επί πολλά χρόνια σύμβουλος της ΟΒΕ), ευχαριστουμε για την θερμή ανταπόκριση όλες τις συμμετέχουσες Ενώσεις.