ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 13/5/2018

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος η Ένωση Βενζινοπωλών Ν.Αργολίδας πραγματοποίησε Ημερίδα ενημέρωσης των βενζινοπωλών για την διαχείριση αποβλήτων  και για το νέο νόμο 4530/2018 που καθορίζει την λειτουργία των πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ο.Β.Ε. κ.Μιχάλης Κιούσης , ο Γεν.Γραμματέας Άγγελος Τούντας και ο τεχνικός σύμβουλος της ΟΒΕ κ. Νίκος Καψιάνης ο οποίος ανέλυσε τις διατάξεις του νέου νόμου για τα πρατήρια ενώ απάντησε σε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι βενζινοπώλες σε σχέση με τη νομοθεσία, τις άδειες, την πολεοδομία, τις νέες τεχνολογίες κλπ.

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερη τελετή βράβευσης των κ.κ. Παναγιώτη Νίτη και Γιώργου Γαλάνη πρώην Προέδρου και Γεν.Γραμματέα της Ένωσης Βενζινοπωλών Αργολίδας, αντίστοιχα, και επί σειρά ετών αντιπροσώπων της Ένωσής τους στην Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, για την μεγάλη προσφορά τους στον κλάδο με επίδοση τιμητικής πλακέτας από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος. Την πλακέτα προς τον κ. Γιώργο Γαλάνη απένεμε ο Πρόεδρος της ΟΒΕ Μιχάλης Κιούσης και την πλακέτα προς τον κ. Παναγιώτη Νίτη ο Γεν.Γραμματέας της ΟΒΕ κ. Άγγελος Τούντας.