ΕΛΠΕ: Προσφορά 9.000 λίτρων πετρελαίου για τη θέρμανση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας

energypress.gr

Την κάλυψη των αναγκών πετρελαίου θέρμανσης, του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ), με συνολικά 9.000 λίτρα, ανακοίνωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ (ΕΛΠΕ), σε τελετή που έγινε στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚΚ.

“Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., στο πλαίσιο της Πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει τη νεολαία με πάρα πολλούς τρόπους, από τα Δωδεκάνησα, μέχρι τη Μακεδονία και σήμερα στην Κέρκυρα, προσφέροντας πετρέλαιο θέρμανσης και αθλητικό υλικό” τόνισε ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ Γιάννης Κορωναίος και προσέθεσε: “Θέλουμε να βοηθήσουμε τη νεολαία, θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι το αύριο, χαιρόμαστε που θα γυμνάζονται λίγο πιο ζεστά με τη δική μας συνεισφορά. Συνολικά τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει πάνω από 2.000.000 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία, δομές και γυμναστήρια, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε και άλλες δραστηριότητες”.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στόχος της ΠΙΝ, που αποδεικνύεται εμπράκτως, είναι η στήριξη των νέων ανθρώπων και των αθλητικών υποδομών στα Ιόνια Νησιά.

“Ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχουμε πει πολλές φορές και το κάνουμε πράξη ότι για μας το κομμάτι του αθλητισμού, της στήριξης των νέων ανθρώπων και των αθλητικών υποδομών στα Ιόνια Νησιά, είναι ένα κορυφαίο ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, που προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το υποστηρίξουμε δημιουργώντας ευκαιρίες και δίνοντας δυνατότητες στα νέα παιδιά να αθληθούν και να αναδείξουν τις αθλητικές τους ικανότητες. Αυτό γίνεται και σήμερα εδώ, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας.

Πέρα από τις δικές μας προσπάθειες, μέσα από πόρους της Περιφέρειας, εξελίσσονται σήμερα στην Κέρκυρα πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο, αλλά και η προοπτική των δύο μεγάλων προπονητηρίων – γυμναστήριων, ένα στο Βορρά και ένα στο Νότο. Μέσα από την κοινωνική πολιτική που ασκούν τα Ελληνικά Πετρέλαια, πήραμε αυτή την πρωτοβουλία να αφιερωθεί μία δράση της μέριμνάς τους και στο Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, ενώ συνάμα δε μένουμε μόνο στο θέμα αθλητισμός, καθώς θα υπάρξουν και άλλες διαστάσεις αυτής της παρουσίας, που έχουν να κάνουν είτε με τη δημόσια υγεία, είτε με ζητήματα του πολιτισμού” επεσήμανε ο κ. Γαλιατσάτος.

“Τα Ελληνικά Πετρέλαιο και πιο συγκεκριμένα η ΕΚΟ, εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζουν το ελληνικό μπάσκετ. Εκτός από υποστηρικτές της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, εκτός από “μέγας χορηγός” του All Star Game, είμαστε κοντά και στις υποδομές, προσφέροντας αθλητικό υλικό και δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε σήμερα από την Κέρκυρα” τόνισε ο διευθυντής marketing των ΕΛΠΕ, Σωτήρης Αναστασιάδης.