Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο εμπορικό συνέδριο REVOIL 2019

energypress.gr

Με ανακοίνωσή της η Revoil ενημερώνει ότι υλοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά το Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο της REVOIL.

Με μεγάλη επιτυχία και την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων υλοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά το Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο της REVOIL το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Ιανουαρίου 2019.

Τους συμμετέχοντες υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της εταιρείας, κος Ευάγγελος Ρούσσος, η ομιλία του οποίου όρισε την έναρξη του συνεδρίου. Ο κος Ευάγγελος Ρούσσος δίνοντας έμφαση στον σπουδαιότερο παράγοντα επιτυχίας για την REVOIL, που είναι οι άνθρωποί της, ευχαρίστησε τους εργαζομένους και τους κάλεσε να ανταποκριθούν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα απαιτητική χρονιά, έχοντας ως γνώμονα την ομαδικότητα και την εστίαση στο αποτέλεσμα.

Στην πορεία του διημέρου ακολούθησαν προγραμματισμένες ομιλίες στελεχών της εταιρίας που οδήγησαν σε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ όλων των τμημάτων της οργάνωσης, αναφορικά με τα αποτελέσματα της χρονιάς που έκλεισε και την στρατηγική επίτευξης των στόχων του 2019.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, έλαβε χώρα και η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ακολούθησε δεξίωση και διασκέδαση για όλους τους εργαζομένους.