Προσπάθησαν να ρουφήξουν καύσιμα από φορτηγό λυμάτων, αλλά «έκλεψαν» τα λύματα

Αποκρουστική τροπή πήρε η προσπάθεια μερικών επιτήδειων να ληστέψουν το περιεχόμενο ενός ντεπόζιτο αυτοκινήτου σε επαρχιακή πόλη της Αυστραλίας.

Οι νεαροί δράστες, όμως, έκαναν μία γκάφα, η οποία και θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή, ενώ η τοπική αστυνομία ήδη τους κατέταξε στο «πάνθεον» των γκαφατζήδων ληστών ολόκληρης της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν ως πρόθεση να κλέψουν τα καύσιμα του αυτοκινήτου με την μέθοδο του ρουφήγματος. Το μεγαλόπνοο σχέδιό τους περιελάμβανε την τοποθέτηση μίας μικρής αυτοσχέδιας αντλίας στο ντεπόζιτο του φορτηγού, ενώ στη συνέχεια θα ρουφούσαν τα καύσιμα μέχρι να αρχίσουν να ρέουν από τον σωλήνα μέχρι το δικό τους όχημα.

Σε εκείνο, όμως, το σημείο κατάφεραν να τα «διαλύσουν» όλα και να γράψουν ιστορία, καθώς αντί να τοποθετήσουν την δική τους αντλία στο ντεπόζιτο του φορτηγού, την έβαλαν στο ντεπόζιτο που περιείχε εκατοντάδες λίτρα λυμάτων, καθώς το όχημα λειτουργούσε κι ως φορτηγό μεταφοράς λυμάτων.

Οι αστυνομικοί,που έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν γίνει καπνός, ενώ στον αέρα υπήρχε μία έντονη μυρωδιά λυμάτων, γεγονός που τους οδήγησε στην «εξιχνίαση» της υπόθεσης.

gazzetta.gr