ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Σημαντικές αλλαγές στα ΕΛΠΕ: Ο Ρομπέρτο Καραχάννας αναλαμβάνει και CEO στην ΕΚΟ – Αποχωρεί ο Ι. Ψυχογιός

energypress.gr

Ανακατατάξεις σημειώνονται σε διοικητικές θέσεις του ομίλου ΕΛΠΕ, καθώς την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, αποχωρεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ ΑΒΕΕ,  Παναγιώτης Πετρούλιας.

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΚΟ, αναλαμβάνει ο Ρομπέρτο Καραχάννας, παράλληλα με τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με ισχύ από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018.

Παράλληλα, ο  Ιωάννης Ψυχογιός, Γενικός Διευθυντής Εφοδιασμού, Διύλισης και Πωλήσεων Ομίλου με πολυετή επιτυχημένη πορεία σε σημαντικές θέσεις του Ομίλου, αποχωρεί από τη θέση του στις 31.10.2018, παραμένοντας ως Σύμβουλος Διοίκησης προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή διαδοχή σχετικά με τα θέματα εφοδιασμού, διύλισης και πωλήσεων του Ομίλου.

Τα καθήκοντά του από 1.11.2018, θα ασκούνται:

 Από τον Γενικό Διευθυντή κ. Κ. Πανά, για τη Γενική Διεύθυνση Εφοδιασμού & Πωλήσεων Πετρελαιοειδών.

 Από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κ. Α. Παργινό, για θέματα Ασφάλειας, Λειτουργίας, Διακίνησης, Τεχνικών Υπηρεσιών και Συντήρησης των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης.

 Από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κ. Σ. Τριανταφύλλου, για θέματα έργων των Διυλιστηρίων και των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων του Ομίλου και σημαντικών εγκαταστάσεων και έργων σε τερματικά αποθήκευσης και διακίνησης Πετρελαιοειδών.

 Από τον Ανώτερο Διευθυντή κ. Γ. Δημόγιωργα, για θέματα Οργάνωσης και Ανάπτυξης Διυλιστηρίων.

Τα ανωτέρω Στελέχη θα αναφέρονται στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου.